Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bathed

31. 5. 2010 21:57
ajéje

... další salonní revolucionářský pohrobek CheGuevary.... Takových jsem už potkal tuny: minimální znalost makroekonomických souvislostí a po revolučních předcích zděděné přesvědčení, že stát je nejen dojná kráva, ale hlavně persona povinná opečovávat, štědře rozdělovat a vést za tlapičku každého jednoho "obyčejného člověka".... Těžko Ti příteli vysvětlovat, že když na dlani neroste chlup, těžko ho vytrhneš, či kde nic není ani smrt nebere...... Já byl do tohoto víkendu přesvědčen, že je to s námi zlé a že jsme opravdu národem "obyčejných lidí". pánbůh zaplať - nejsme! Dlouho jsme spali a nechali se smýkat populismem. Dlouho jsme politiku brali jako "sport" kde výsledek 101:99 vypadá dramaticky a zajímavě.... Teď nám zřejmě došlo, že tady jde o hodně a hlavně o nás. Zvolili jsme pravou cestu (prvá - zde opak levé!) a je na politicích, jestli po dlouhé době velkou šanci na silnou vládu promrhaji či ne.. Tohle je opravdový výsledek a jestli k tomu probuzení připěl i ten spot, díky za něj!

0 0
možnosti

honzajaka

31. 5. 2010 0:55
nechápu

smysl tohohle článku, mizerný herec a mizerná a ošklivá herečka nestojí za nějaký komentář

0 0
možnosti

danastol

30. 5. 2010 22:59
spot je o úplně něčem jiném

Milý Vojtíšku, v počátku jste začal dobře, ale potom asi špatně uvažujete.Přitom jak souhlasíte s volbou pravice, tak o spotu uvažujete jako levičák.Ten spot vůbec není o tom, jak si neváží stáří a že staří lidé jsou na odpis, ale o tom, aby svými hlasy něco změnili. Jeto o tom, jak staří lidé zapomínají, nebo radši nechtějí vzpomínat a myslí jenom na peníze a jsou snadno manipulovatelní.Vím to z vlastní zkušenosti, kdy mého otce socani přemlouvali, ať je volí, nebo když jim nedá hlas, tak se může stát, že nebude mít co jíst a umře.Je to strašení.Najděte si to přes Google a uvidíte sám, pak se teprve budete divit.Rv

0 0
možnosti

Culeto

30. 5. 2010 19:51
Milý Vojtíšku

Stejně jako před 4 lety nerozhodla Kubiceho zpráva, tak i letos nerozhodl jeden klip (kterýžto ačkoliv se mi dvakrát nelíbil) nebyl horší ,než ten apartheid na neobyčejné lidi,který vedl ten team zkušených lidí reprezentován pány Dimunem a Tvrdíkem.Ono když něcdo vypadá jak kachna,kejhá jako kachna, tak to zřejmě bude kachna, v tomto případě Jiří Paroubek.Položte si packu na srdíčko, pokud jste byl schopen sledovat dnešní otázky Václava Moravce a viděl jste ten skvělý výkon Bohumila Sobotky, tak Vám to snad dojde.

0 0
možnosti

Freddie42

30. 5. 2010 19:49
A kdyz jsme u toho...

... nemel by ses ohanet (vzhledem ke kvalite Tveho prispevku) W. S. Churchillem...

0 0
možnosti

Freddie42

30. 5. 2010 19:47
Hochu hochu...

osvez si dejepis (o tom, kdy vznikla CSSD) a prestan hulit Ty!!! Klip nebyl vubec nepodareny. Souhlasit se da snad jen s tim, ze u nas je to obracene, nez jinde ve svete... Jen jestli to nebude tim, ze treba ODS je (podle pohledu USA) strana spis levicova (to stejne plati pro anglicky pohled) a CSSD jsou neobolsevici.

0 0
možnosti

Sergeant

30. 5. 2010 19:36
Autore

Klip jsem neviděl, nemůžu posoudit, co tu o něm píšete.

Ale je to snad nějaká povinnost, aby mladí volili levici? Zvláště pokud ji představují komunisté (měli jsme tu komunistickou diktaturu, zeptejte se na to někde) nebo Paroubkovi socani (v současném provedení je to dost krutá deformace sociální demokracie) 

0 0
možnosti

tryme

30. 5. 2010 19:01
Milý Vojtěchu,

ani nevíte, jakou mi udělal radost p. Zelenka tímto klipem. Já, stará ženská, narozdíl od vás mladého, pochopila  nejen nadsázku s pravou a levou rukou. A byla jsem na ty své mladé ještě ostřejší, protože jsem jim pohrozila, pokud nepůjdou k volbám (kterou stranu mají volit, jsem nechala na nich), budu myslet na sebe a nechám si vyplatit 13. důchod a další slibované prebendy. A na splácení dluhů nebudu čekat, protože si klidně umřu. Mne neurazili v tomto klipu, ale urazil mě p. Paroubek svým hulvátstvím k 77. leté seniorce při duelu na Radiožurnálu a třeba taky vy svým hulvátským označením mladé ženy krávou.

0 0
možnosti

quasar11

30. 5. 2010 22:23
Re: Milý Vojtěchu,

Dík za Váš příspěvek! Sám Vojtěch o starších lidech  zřejmě nemá nejlepší mínění, když si myslí, že nepochopí nadsázku a hned se urazí. Svým levicově myslícím mozkem je též přesvědčen, že kdyby vyhrál Jirka P. tak na tom budou studenti líp. Těžko mu vysvětlíte, že možná v nejbližších letech ano, ale ti co přijdou po něm ho proklejí. Zbytečně s Vojtěchem neztrácejte čas, podobné články většinou nestojí za jakoukoliv reakci. Přeji hezký večer!

0 0
možnosti

voloda44

30. 5. 2010 18:48
tady někdo hulil :D;

apropo, taky si dovolujete svá 100% tvrzení... no nevím odkud čerpáte, že mladý volili jak tvrdíte

0 0
možnosti

Vrah

30. 5. 2010 19:28
Re: tady někdo hulil :D;

To je tzv. kvalifikovaný odhad metodou cucání prstu.

0 0
možnosti

sorki

30. 5. 2010 18:40
mám stejnou otázku pro autora

..proboha, co jste hulil? 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1982x
Absolvent VŠB - TU Ostrava

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články