Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dasty84

20. 8. 2008 22:04
Dobrou noc, milí čtenáři

a nenechte se masírovat propagandou (nejen od MF Dnes). A rozlišujte lidi: Farmář z Iowy a George (chci být jako táta) Bush nejsou totéž. Ten druhý je jasná svině, ale ten první může být docela sympatický chlapík a tak je to i s Iráčany a Rusy. Autor.

0 0
možnosti
PO

POToole

20. 8. 2008 22:08
Re: Dobrou noc, milí čtenáři

:-) R^

0 0
možnosti
PO

POToole

20. 8. 2008 20:53
Myslim si,

ze novinarum i nasemu provozovateli krivdite. Novinar deniku nemusi byt nezaujaty - vzdyt pise pro ctenare, kteri od nej ocekavaji nazor. Nejedna se o zadne vedecke analyzy, ale o nazory v souvislosti z denim. A to se deje jak v pravicovem, tak v levicovem tisku.

A provozovatel zde Vam vydava silne levicove clanky - a nemusel by, kdyby opravdu chtel byt zaujaty. ;-) Takze mi Vas clanek pripada trochu mimo...

0 0
možnosti
D

dasty84

20. 8. 2008 21:28
Re: Myslim si,

Chcete říct, že by se mohli v iDnes naštvat a utnout mi můj blog? No to by byli potom trochu mimo oni. Navíc mám pocit, že na to jsou tady zákony. A co se týče vašeho pohledu k tisku: já žádné názory od novinářů neočekávám. Já raději tu "vědeckou analýzu¨" a nezaujatý pohled z obou stran problému. Úsudek si laskavě udělám sám. Nejsem tak pohodlný, aby mi ho musel někdo servírovat pod nos. Předpokládám, že Vám nemusím vysvětlovat rozdíl mezi žurnalistikou a politickou propagandou. Zdravím do Ameriky. Autor.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

20. 8. 2008 20:06
Až Rusáci zaútočí po Gruzií

opět na naši zemi, jak již jednou ráčili učinit 21.8.1968, budou tu mít zdatné nové, mladé kolaboranty a vlastizrádce, že mladý pane.:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti
D

dasty84

20. 8. 2008 21:22
Re: Až Rusáci zaútočí po Gruzií

A my nebudem mít žádné spojence. Protože ty jediné, kteří nám byli ochotni jít na pomoc v 68: Srby jsme s posvěcením USA a proamerických novinářů poslali ke dnu. Autor.

0 0
možnosti
E

editi

20. 8. 2008 18:57
Opět zase jeden

z dobrých článků. To je dnes již čtvrtý.;-D;-D;-D;-D Jen tak dál, jde vidět, že ne všichni mladí lidé jsou přimodralými trotlíky, kteří vše americké považují za IN.R^

0 0
možnosti
D

dasty84

20. 8. 2008 19:09
Re: Opět zase jeden

Děkuji. Víte já si nemyslím, že by mladá generace byla nějak více amerikanofilní než střední nebo starší. Spíš naopak. Já ale ty lidi chápu. Kdybych žil několik desítek let v totalitě, možná bych byl teď také amerikanofil:-) Autor

0 0
možnosti
S

Semper2

20. 8. 2008 18:55
Dr Joch - osamělá hvězda na jinak rudém nebi české žurnalist

Dr. Romana Jocha považuji za jednoho z nejlepších našich publicistů. Pravda, nebere si servítky, někdy používá vyhrocené formulace, ale je alespoň sto vyprovokovat nějakou diskusi, tzn.

neplatí o něm biblické "nejsi studený ani horký - vyvrhnu tě ze svých úst".

Samozřejmě, že za současné situace v ČR může působit, jako exot, když veškerá média jsou v objetí politické korektnosti , bývalých komunistů, nebo jejich ratolestí, kdy kvete nepostismus a pravicově orientovaní intelektuálové div že neklepou na dvěře úřadů práce a sociálek. taková je realita. měl jsem představu, že s tím Topolánkova vláda něco udělá, (alespoň v ČT, protože její vysílání i web jsou skandálně prokomunistrické a prolevicové) ale zklamal jsem se. Soudím, stejně , jako čtenář níže, že s. Paroubek / alias Rocco si nemá nač stěžovat.

X

0 0
možnosti
D

dasty84

20. 8. 2008 19:02
Re: Dr Joch - osamělá hvězda na jinak rudém nebi české žurnalist

Dr Joch je ultrakonzervativní demagog. Jeho články jsou ukřičené a šíří jen nenávist, narodní egoismus a drtí každého, kdo má jiný pohled. Joch je ředitel Občanského institutu. Jejich heslem je: Svoboda povznáší ducha. Jak absurdní teze s takovým člověkem v čele. Autor.

0 0
možnosti
T

tromi

20. 8. 2008 18:27
super

R^ amíkům o nic jiného než o prachy nejde a schovávají to pokrytecky za lidská práva. I gruzínci jsou jim volní, jde o přístup k ropě

0 0
možnosti
W

wiki5.5

20. 8. 2008 18:32
Re: super

ano, jako jde americanum o ropu v Afganistanu. Tihle levicovi blazni jsou tak smesni.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

20. 8. 2008 17:09
pokrač.

Věřím ovšem průzkumům veřejného mínění. Něco odráží, i když to nemusí zbýt stoprocentně přesné.

Vysvětlení: diskuse většinově ovládají komunisti, socani ve vleku bolševiků, či přímo lidi placení z Ruska, jak hnutí Ne radaru, či jak se jmenujou. Ti lidé nechodí do práce, a zaplavují diskuse bolševickým jedem. Či hůř, kolaborantskou rétorikou. Komunismus už možná ne, ale sloužit rusku dál...

IDnes je přitom "pravicový"tisk, jak si posteskl Paroubek. Tak vy placení z Ruska či jeho dalších poskoků, tj. komunistů a současného vedení socanů. Běžte diskutovat na stránky Haló novin. Tam píšou, jak psalo Rudé právo v nejhorších dobá, jinak bylo spíše umírněnější. Dnešní bolševici jsou horší, než většina bolševiků za komunismu. Opravdu, zbylo to zdravé jádro, grebeníčkové, filipové - syn estébáckého sadistického prasete, udavač pro stb apod.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

20. 8. 2008 17:04
Diskuse vs. průzkumy veřejného mínění

Průzkumy veřejného mínění možná nemiluji, volby podle nich ale dopadnou. Nějaká odchylka tam vždy je, snadno racionálně vysvětlitelná. Např. tím, že voliči komunistů to v průzkumech neříkají.

Ovšem podle diskusí soudě, tak by náš národ byl samý estébák, komunista či agent KGB. Tolik hlasů, co schvalují ruskou okupaci. Před 40 lety to bylo přesně opačně. Na okupaci nadávali nejen normální lidé, ale i většina komunistů, esenbáků, vojáků z povolání. Osobně jsem znal i jednu předválečnou členku strany, které se to nelíbilo. Pochopila až později...

Bylo pár krys, které kolaborovali hned, jak Rusové přijeli. Bylo jich velmi málo, i mezi komunisty, vč. komunistů vybraných. Ne řadových členů, ale těch zvlášt uvědomělých, jak členové SNB.

Podle diskusí by se zdálo, že dnes přijet Rusové, tak je nadšeně vítá jako osvoboditele 65% národa. 15% národa tiše vyčkává stranou a jasně proti ten zbyteček.

0 0
možnosti
JR

honzarov

20. 8. 2008 16:40
Já jsem si na redaktory z MF

Já jsem si na redaktory z MF udělal názor již dávno. Zejména vyčnívá Komárek, z něhož čpí pouze ego a stylizuje se do role nadkomentátora. Bohužel výsledek odpovídá jeho vystoupením v televizi, kde zaujal především robotickou mluvou postiženého obrnou.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

20. 8. 2008 16:00
Kdo schvaluje ruskou okupaci Gruzie?

Komunisti - ti vždy hájili imperiální rozpínavost Moskvy. Důležitější než přesný výklad Marxe je správně plnit přání z Moskvy. I když tam nevládnou komunisti, ale zmutovaná verze. KGB se osamostatnila, umí fungovat i bez komunistické strany. Metody stejné, proč nepovolit trochu kapitalismu. Když to šlo u Hitlera.

Bohužel, ruským zájmům se zaprodali i Paroubkovci. To nemá co dělat se socdem ideologií. To je osobní touha po moci této lidské kreatury. Pak má rusy rád Schroeder - zřejmě ho platí solidně. Klaus nestojí ani náhodou svými názory politicky napravo. Ovšem i levicoví demokratičtí politici mají jiný postoj. Myslím tím Labour Party v Anglii. Klaus jaksi převzal Paroubkovy azimuty. Že by Lukoil tak dobře platil??

0 0
možnosti
JR

honzarov

20. 8. 2008 16:41
Re: Kdo schvaluje ruskou okupaci Gruzie?

No jo, to je pro modré magory rána, že jim Klaus sklouzl do kolonky komunista.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1982x
Absolvent VŠB - TU Ostrava

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články