Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ellukas

30. 7. 2010 6:31
jJe sice hezké,jak šijete do kapitalismu

ale přece 1 mil. lidí bez střechy nad hlavou v USA představuje 0,3% populace. Obávám se, že i ve Švýcarsku to nebude lepší. Z tohoto mráčku pršet asi nebude. Co se těch pauperizovaných rentiérů týče, jejich chyba, každý zná poučku, nedávat všechna vajíčka do jednoho košíku.

0 0
možnosti

Wild..Dog

29. 7. 2010 23:28
Ty

vole to je pako ;-D

0 0
možnosti

kuča

29. 7. 2010 23:22
Napsal jste to velmi pěkně............

:-) Nedá se tomu nic vytknout. Kapitalizmus 2O. let min. století který u nás zavedl velký tunelpapá, který nerozlišuje špinavé špinavé peníze od čistých je normální mafiánská džungle, kdy silnější požírá slabšího. Kam zmizely peníze z privatizace, z vytunelovaných podniků, kde se vzali ti rychle zbohatlí lidé. To tak usilovně pracovali? Zatímco jedni bezohledností bohatnou, logicky, ti méně průbojní chudnou. Nůžky mezi bohatými a chudými se rozevírají.

Zatím to ještě jde, skutečně chudých je málo, ale bude- li sociální politika pokračovat ve stejném stylu dál, budou se dít nevídané věci. Lidem ta trpělivost

jednou dojde. Každému doporučuji navštívit Švédsko tam to díky rozumné politice

funguje bez velkých otřesů už několik let.;-O

0 0
možnosti

markyz.Gero

29. 7. 2010 22:08
já být vašim profesorem dějepisu

hořce zapláču ;-(

0 0
možnosti

Kolumbo

29. 7. 2010 21:59
V KLDR

není prostituce, bezdomovci, lidi nepřicházejí o peníze v nestabilních fondech ani o střechy nad hlavou, panuje tam stabilita... jenom na fotbalisty, když prohrajou, řve několik hodin dav vybraných soudruhů nadávky a pak jsou odesláni "do výroby". Ale to snad za ty výdobytky "nekapitalistické společnosti" stojí, ne? Sice je to zčásti proto, že lidi žádné peníze nemají a tak o ně nemůžou přijít, bydlení jim nepatří tak o ně taky nepřijdou, mnohde tam nejsou ani ulice tak se nemohou octnout na ulici... ale zato mohou několik hodin denně obdivovat "milého vůdce" a hřát se myšlenkou, že mají to štěstí chodit po stejné zemi. I vám bych to štěstí přál. Netradičně.

0 0
možnosti

ellukas

30. 7. 2010 6:34
Re: V KLDR

Všude chleba o dvou kůrkách.

0 0
možnosti

2mmmm_2

29. 7. 2010 21:04
Pohled dnes netradiční

a zajímavý R^

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

29. 7. 2010 20:33
autore ...

ja nepotrebuji zadne "socialni jistoty" ani nejaky ten "ekonomicky standard pro vsechny" ... me uplne staci ekonomicka vyhodnost pro me, a jestli je to to vyhodne i pro ostatni, me nijak zvlast netrapi ... proc by melo ? at se stara pekne kazdy sam o sebe, kazdy sam za sebe, kazdy sam za svoje, a pokud uz se nekdo hodla starat o mene schopneho souseda, necht tak cini z vlastnich zdroju, nikoliv ze zdroju vsech ostatnich.

0 0
možnosti

Pavel Skeptik1

29. 7. 2010 20:56
Re: autore ...

Ale fuj, Vy modrácký, fašistický kapitalisto....Budete si muset přečíst Špidlu, Marxe a Pocha !  Jinak nepochopíte  ;-D

0 0
možnosti

Paeris Kiran

29. 7. 2010 20:00
Ne děkuji...

Každý má nárok pouze na to co si sám získá.

Cokoli ostatního co dostane od kohokoli jiného je pouze benevolence dárce kterou za žádných okolností nesmí jít nárokovat.

A s tou "Střední třídou"si vy víte co. Nebudu si kupovat věci které nepotřebuju jenom proto abyse vykázala nějaká spotřeba. Utratím vždy jenom za to co potřebuju a chci a prostředky které mi zbudou si schovám do rezervy protože nikdy nevím jaká katastrofa může přijít druhý den a já je budu potřebavat třeba na vlastní přežití.

0 0
možnosti

ellukas

30. 7. 2010 6:33
Re: Ne děkuji...

A co až dojdou rezervy?

0 0
možnosti

Pavel Skeptik1

29. 7. 2010 19:25
Tragédie,

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

29. 7. 2010 18:35
Možná se z toho zevšeobecňování dostanete

ale budete se muset víc snažit. Zdá se, že zatím vám nejlíp jde vylévání vaniček s jejich celým obsahem.

-

Každý si dnes může říkat co chce. Máme tu zastánce čistého kapitalismu, máme tu obdivovatele komunismu, máme tu všechny názory mezi tím. To byste si měl uvědomit především. Váš názor na sovislost úrovně kriminality a politického systému je váš a můžete ho zkusit obhájit na vašem blogu. Ale způsob, jakým svoje názory předkládáte ve formě dogmat a vyčítáte ostatním, že vaše názory nepropagují, to je naprosto nekorektní. Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS