Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

belgian chocolate

10. 7. 2008 17:45
USA rozhodně dokonalé nejsou

ale nic lepšího zatím neexistuje

0 0
možnosti

Okos

9. 7. 2008 21:05
Pane autore, máte to malinko popletené!

Do vyhnanství a trestných táborů se posílalo do Austrálie, nikoliv Ameriky. Sice to oboje začíná na stejné písmeno, ale jde o jiný kontinent. Aby vás nezmátlo to cizí slovo, tak kontinent si představte jako hodně velký kus země.

0 0
možnosti

Ibitamuno

9. 7. 2008 21:11
Re: Pane autore, máte to malinko popletené!

Pane, nez se USA osamostatnily, tak se tam uchylovali ruzni byvali zlocinci ci nabozenske skupiny, ktere byly vyhnany z Evropy.  Po osamostneni USA se zacala vice osidlovat Australie. A ze zacatku byla Australie jen a jen zlocinecka kolonie. Casem se situace zmenila.

0 0
možnosti

thufir

9. 7. 2008 20:27
Víš v čem, podle mě, spočívá dokonalost demokracie?

Že jí můžeš bez problému kritizovat.

Protože, kdyby Tvůj tatík v 83. napsal podobný článek o SSSR, tak bys tady teď asi nepsal, neboť bys zůstal jen jeho erotickým snem na palandě v Heřmanicích.

0 0
možnosti

opeth

10. 7. 2008 11:55
Re: Víš v čem, podle mě, spočívá dokonalost demokracie?

Mne vzdycky pobavi, jak soucasni politici strasi pred komunisty tim, ze rikaji co bylo kdysi. Zrovna jako ty, zminujes 80ta leta. To je davno pryc. I komunisti sami dobre vedi, ze takhle uz ne.Levice je dnes trochu jina nez kdysi, a proto povazuji tvuj prispevek za bezpredmetny.

0 0
možnosti

Kolumbo

9. 7. 2008 19:56
Autor nedávno protestoval

proti útokům na levicové myšlenky. Shodou okolností jsem zde všera četl článek o výzkumu hmyzích společenství a  jejich skvělé organizace , jejich studium má mít pro Lidstvo veliký význam a ukázat cesty vpřed. A tady bych si dovolil definovat levičáka jako člověka, kterému se při představě takové společnosti dostaví pocit čehosí žádoucího,  kdežto pravičákovi se při stejné představě udělá nevolno. je to jako s homosexualitou - co je jednoho vzruší, druhého zhnusí. Levičákovi nedochází, že včelstvo není globální - jen jednotlivé kolonie. Stejně mravenci, termiti... když dáte jedince do cizího hnízda, nenastane láska, ale ukoušou ho. To není žádoucí budoucnost, takový stav, bez individualizace a soukromého vlastnictví, tu už byl. Kdysi, když kmeny válčily každý s každým, rozbíjely se lebky a pojídal mozek nepřátel. Pokud je levice tak tolerantní, dopřejte pravici to co homosexuálům - její vlastní cestu, protože ta vaše je hnusná. Neotravujte s ní. Sami si ji užijte po libosti. Amen.

0 0
možnosti

wiki5

9. 7. 2008 20:00
Re: Autor nedávno protestoval

skvely nazor

0 0
možnosti

Kolumbo

9. 7. 2008 19:38
Z těch strašných

USA může kdokoli emigrovat do KLDR, pokud ho tam vezmou. Ale nikdo nemá zájem. Konečně, v ČR taky řádí kapitalismus, skoro jako v USA. Neračte na Kubu, do KLDR Jirousku, Dostále? Je tam svoboda, zdravotnictví pro každého zdarma a hlavně, hlavně tam nejsou imperialisti. Šťastnou cestu.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

9. 7. 2008 18:41
Ohledně zbraní

Již brzy lze očekávat zákon, který nošení zbraní zakáže úplně. Naprosto stejně, jako museli obyvatelé USA pod trestem vězení odevzdat zlato. Zákony přijaté po 9.11.2001 jsou jen přípravou pro vytvoření klece, kde bude každý očipován a zbaven veškerých práv. Děje se to právě nyní. Nenalhávejme si, že nějaké organizace, jako je OSN vystupují za práva jednotlivce či národa. Na příkladu Kosova či Iráku to vidíme úplně jasně, jak v zájmu elity jsou lidská práva zašlapána do prachu. A nejstrašnější je, že lidé to zotročení přijmou s potleskem. Odkazy do Google -  Bilderberg, Eugenika, New world Order.

0 0
možnosti

wiki5

9. 7. 2008 19:59
Re: Ohledně zbraní

Jirousku ty nectes zpravy? Prave nedavno nejvyssi soud potvrdil pravo na noseni zbrani a uz i ty jurisdikce co meli nejake omezeni je musi zrusit. Tak aspon nelzi, jo?

0 0
možnosti

Saltos Alim

9. 7. 2008 18:07
Malá připomínka

Autore, nezdá se Vám, že jste uboze trapný chcete-li stavět proti lidem se skušenostmi  z  Ameriky své názory od  fantazie a stolu?  Sledujete Ameriku prostřednictvím medií odsud /!/ s patřičně vypláchnutým mozkem a v hlavě jen převzaté snahy o senzace, zásadně nikdy nic pozitivního. K Vašemu kamarádu z Anglie - znám lidi kteří jeli pracovat do Anglie či Irska s představou, že tam lítají pečení holubi, a pak se časně vrátili, prostě nestačili tam a neobstáli. To je vina Anglie nebo jejich?  Znáte ten vtip kdy dva maníci potkají cizince který se jich ve čtyřech řečech na něco ptá a oni nedovedou odpovědět.  Pak ten prv ní říká: asi bychom se měli učit řeči. Druhý na to: nač, viděls  co on znal a bylo mu to hoiuby platné. Pokud se týká pocitů tahání za nos, pak si buďte jist, že jde o nos Váš.   8-o

0 0
možnosti

opeth

9. 7. 2008 19:51
Re: Malá připomínka

POkud byl nekdo v Africe, napise lepsi/pravdivejsi vlanek o Africe nez ten kdo tam nebyl? To je nesmysl.

Clovek ktery sedi u knih a clanku muze o zemi, jeji historii a pomerech vedet daleko vice nez ten kdo v te zemi myl cele prazdniny nadobi.

0 0
možnosti

opeth

9. 7. 2008 17:54
pochvala

Tenhle clanek (z meho pohledu) nerika nic noveho - o nedokonalosti demokracie a o problemech americke spolecnosti pisi sami americane. Ale podobne negativni rysy najdes u kazde spolecnosti, takze se neslusi to bagatelizovat na jednu zemi.

Jinak me tvoje clanky bavi. koukam sice na svet spise pravym okem, ale rad si prectu nazory z druhe strany. tvoje clanky muzou pusobit lehce provokativne, a tak to ma byt.

nicmene mam rad objektivitu - mozna by prospelo i tvym clankum zminit i ty opacne aspekty , ktere dana problematika ma.

0 0
možnosti

wiki5

9. 7. 2008 17:41
Země, kde vítězství bohatých je dosaženo úsilím chudých.

Komunismus byly jiny? Hrstka vyvolenych byla zivena celym chudym narodem. Dnes aspon schopni maji moznost prorazit a vydelat pro ty mene schopne a nemusi se hrbit a podepisovat prohlaseni loajality k ideologickym myslenkam nasili proti lidu. Za vaseho levicoveho systemu jsou vsichni jen chudi. Bravo!

0 0
možnosti

tromi

9. 7. 2008 17:50
Re: Země, kde vítězství bohatých je dosaženo úsilím chudých.

právě hrstka vyvolených podepsala loajalitu a násilí proti lidu, ale to ti chudáčku těžko dojde

0 0
možnosti

wiki5

9. 7. 2008 17:38
dukaz na vase lzi nemate?

"Země, postavené na hierarchické společnosti, kde je velká část obyvatel programově udržována na hranici hladu a v nevědomosti."

0 0
možnosti

tromi

9. 7. 2008 17:51
Re: dukaz na vase lzi nemate?

o tuposti a omezenosti amíků si nemusíme dělat ilute, nestudovals tam?

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1982x
Absolvent VŠB - TU Ostrava

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články